Dvoubarevné broskvové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 398 kJ / 3 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,90 g |
| Tuky | 158,80 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 783 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 413,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky vyšleháme s oběma cukry a olejem do pěny. Z bílků si připravíme tuhý sníh. K ušlehaným žloutkům přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků.
Krok 2: Těsto vymícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut při 160°C. Piškot necháme vychladnout, propícháme hustě vidličkou a pokapeme šťávou z kompotu.
Krok 3: Na takto připravený piškot nalijeme tvarohový krém a poklademe krájenými broskvemi a dáme na 20 minut ztuhnout. Na broskve naneseme pařížskou ušlehanou šlehačku, zarovnáme a posypeme Grankem. Dáme přes noc do lednice a druhý den podle potřeby krájíme.
Krok 4: Tvarohový krém: šlehačku, tvaroh, zakysanou smetanu a cukr vyšleháme do krému a přilijeme podle návodu připravený želatinový ztužovač.
Krok 5: Pařížská šlehačka: připravíme si je 1 den dopředu šlehačky, které nalijeme do hrnce, přidáme nalámanou čokoládu a přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme vychladnout, pak dáme na noc do lednice a druhý den vyšleháme.
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevné broskvové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r70W
Moje poznámka
Dvoubarevné broskvové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r70W
Nejnovější recepty
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Salát Beluga
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 12 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové knedlíky plněné škvarky a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový moučník
Kerstein před 19 minutami
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 30 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 37 minutami
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 51 minutami
Vydatná fazolková polévka
Sarka771 před 56 minutami
Masové kuličky pečené v kysaném zelí
Sahula před 1 hodinou
Výborné lokše
KetyHu před 1 hodinou
Vepřová panenka na houbách
Sahula před 1 hodinou
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Jan Nemec před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
Fitulka před 2 hodinami
Tématické fráze:
piškotové dvoubarevné řezy,
broskvové řezy,
broskvove rezy s tvarohem,
tvarohové řezy den a noc,
dvoubarevný broskvový koláč,
broskvové řezy s tvarohovým krémem,
tvarohové řezy s broskvemi,
broskvové krémové řezy,
dvoubarevné řezy den a noc,
broskvový rezy,
broskvový řez,
dvoubarevné řezy s broskvemi,
broskvové řezy se šlehačkou,
recept na tvarohove rezy s broskvemi,
řezy se smetanovožloutkovou krustou,
den a noc - piškotové sk,
dvoubarevné řezy s tvarohem,
recept na řezy s broskvemi a tvarohem,
dvoubarevný broskvový koláč s tvarohem,
broskvový koláč dvoubarevný
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
tvaroh měkký,
smetana zakysaná,
šlehačka,
cukr moučkový,
ztužovač želatinový,
šlehačka ke šlehání,
čokoláda mléčná,
kompot broskvový,
kakao granko
Komentáře (1)