Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 057 kJ / 2 404 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,80 g | 
| Tuky | 73,45 g | 
| Vláknina | 20,70 g | 
| Cholesterol | 104 mg | 
| Sodík | 652 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 364,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Z vody, cukru a droždí uděláme kvásek, když vzejde, přidáme ostatní suroviny a dobře vypracujeme těsto.
	Krok 2: Necháme ho vykynout, pak propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu. Po nakynutí bagetky potřeme vejcem, posypeme semínky a popř. nařízneme nožem.
	Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě asi 200-210°C/20-25 minut.
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Moje poznámka
					
				
Tatarkové bagetky pre Katarínku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5rj
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 10 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 49 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 49 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 54 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tatarkové pečivo, 
						
						
							těsto na bagetky, 
						
						
							bagetky, 
						
						
							vyroba tatarky, 
						
						
							vyroba Majolky®, 
						
						
							domaci bagetky, 
						
						
							recept na bagetu, 
						
						
							jak se dělá tatarka, 
						
						
							jak se dela tatarska omacka, 
						
						
							jak se dela majoneza, 
						
						
							housky s Majolkou®, 
						
						
							jak udelat tatarku, 
						
						
							recept na bagety, 
						
						
							vyroba tatarske omacky, 
						
						
							recept na bagetky, 
						
						
							tatarkové housky, 
						
						
							bageta recept, 
						
						
							jak udělat Majolku®, 
						
						
							tatarská omáčka recept, 
						
						
							recept na výrobu tatarky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (147)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Coleta: pokud se bojíš předehřevu, frkni tam tu tatarku až během míchání. Hned, jak pečka začne mísit
Poprve byly sladší než slanější, 15 gr cukru na těsto je pro nás mnoho, takže dnes jsem hodně ubrala a dala jen půl čaj. lž. cukru a dala jsem 1,5 č. lž. soli. Dnes jsou podle našich představ a těším se, až mi je dnes pochválí gratulanti.
Přidávám ti do sbírky několik pár mých obrázků, bod a jeden pochvalný komentář, děkuji za recept
cathleen:Díky za vynikající recept!Včera se zkoušel dle uvedené dávky a dnes se peče ze 2kg,takže netřeba komentáře a to je ta nejlepší pochvala