Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 160 kJ / 3 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,84 g |
| Tuky | 174,31 g |
| Vláknina | 43,64 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 5,27 g |
| Sůl | 12,75 g |
| Sacharidy | 233,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Moje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové z bramborem v jednom pekáči,
brambory z pekace,
brambory recepty,
brambory pečené s masem v jednom pekáči,
špízový pekáč s bramborem,
recept maso 1pekac,
maly pekac recept obed,
pekac maso brambory,
vepřová pečeně s brambory v pekači,
v jednom pekáči,
brambory na pekáč,
spizy s brambory v jednom pekaci,
peceni brambor v pekaci,
spizy na celé s bramborem v jednom pekaci,
maso a brambory na jeden pekáč,
top recepty krkovicka brambory z jednoho pekace,
veprove v pekaci,
špízový pekáček,
pekac 2 v 1 recepty,
maso brambory pekáč
Suroviny:
maso vepřové,
brambory,
paprika čerstvá červená,
cibule,
cibule lahůdková,
špek,
žampióny,
česnek,
olej,
podravka,
kmín celý,
pepř,
koření adžika
Komentáře (4)