Ražniči pečené v alobalu
Zapékané maso v alobalu, ať v troubě, nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením. Chutě se dají různě upravovat kořením i ingrediencemi, maso zůstane šťavnaté a v alobalu můžeme i servírovat.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražniči pečené v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPjJ
Moje poznámka
Ražniči pečené v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPjJ
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
ražničí,
maso pečené v alobalu,
ražničí pečené v troubě,
vepřové maso pečené v alobalu,
pečené maso v alobalu,
pečeme v alobalu,
kuřecí ražniči v alobalu,
ražniči z plecka,
špízy pečené v alobalu,
špízy v alobalu,
ražniči recept,
ražničí na špejli,
pecení v alobalu,
pečené špízy z vepřové krkovičky,
ražniči bez špejle,
ražničí v troubě,
vepřové špízy v alobalu,
vepřové ražničí v alobalu,
recept na ražnici,
krůtí ražničí
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
klobása,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
česnek
Komentáře (28)
Dělávám i s paprikami a ještě pod špízy dám brambory na plátky - ať nešpiním
nádobí
Všichni se olizujeme za ušima. Dělala jsem podle receptu, přidala navíc také červenou a zelenou papriku. Alobal jsem potřela olejem, dala pokrájený pórek a trošku česneku. Na to položila ražničí. Pekla jsem v alobalu po dvou i po třech.
S dovolením jsem přidala foto. Děkuji za recept…
Papriku dávám, když ji mám, dnes zrovna u nás také byly špízy, i s paprikou. Díky i za přidanou fotku