Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 43,47 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,57 g |
Postup přípravy
Servírujeme s bramborovou kaší
Zveřejněno 24. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Moje poznámka
Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAj8
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 9 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 4 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 5 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 7 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 8 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 8 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 8 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 8 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí osobuko recept,
osobuco,
hovězí osobuko,
telecí ossobuco,
osobuko recept,
hovezi maso osobuko,
osobuko recepty,
recept na telecí ossobuco,
telecí osobuko recept,
osobuco recept,
osobuko,
osso buco kluci v akci,
telecí ossobuco recept,
ossobuko,
hovezi osso buco,
oso buko,
osobucco,
hovězí maso s kostí,
hovězí osobuco,
osso buco alla milanese
Suroviny:
osso buco,
cibule,
máslo,
víno červené,
rajče,
celer,
vývar hovězí,
mouka,
sůl,
pepř,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová
Komentáře (14)