Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené brambory s bylinkami, uzenou paprikou a pivem

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 215 kJ /
1 007 kcal
Bílkoviny20,30 g
Tuky21,90 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory řádně omyjeme, vydrbeme kartáčkem. V misce smícháme sůl, sypkou uzenou papriku, bylinky, olej, pivo a zamícháme. Brambory pokapeme touto směsí a pečeme v troubě na plechu s pečícím papírem dozlatova při 200 °C.

Zveřejněno 20. 10. 2013

Poznámka autorky varilamyskakas…

Přidala jsem při pečení masa na osminky pokrájená jablíčka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Mg8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Mg8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Díky všem, komu se brambůrky líbily;-)

Myšáku to je moc zajímavé s tím pivem :yes::-K

Brambůrky jsou dobroučké a všem, komu se recept líbil, děkuji;-):-K:-K

zajímavé musím vyzkoušet:yes::yes:

very interesting :-)):yes:

1974andrea: to pivo se odpaří Andy, když jsou brambory syrové a potřou se směsí z piva, tak se přece jen pečou nějakou chvíli a pivko se za tu dobu odpaří, jsou pak, jak jsou na fotce dozlatova a chuť je dobroučká, nevím,kdyby se pokrájely na plátky, to ještě musím zkusit někdy, ulítávám na těch hospodských, když jsou nasáklé pivem:-))

To pivo se musí odpařit při tom pečení, aby byly takhle upečené, že? Většinou se pivo přidává, aby udělalo nějaký sosík.

Inka1: zkusila jsem poprvé, jen experiment, ale mne "svádí hospodské brambůrky" - tak 1 x do roka zhřeším a koupím si je, a teď ta vůně a chuť mi to trochu nahradila:-))

:-) Pečené brambory dělám často , ale s pivem :-O jsem je ještě nezkoušela ;-) zajímavý nápad :yes:

Tématické fráze:
pečené brambory v troubě s bylinkami, brambory s uzenou paprikou, pečené brambory s paprikou, maso s uzenou paprikou, nove brambory s bylinkami, pečene brambory s bylinkami, zajímavé recepty s bylinkami, pecene maso s bylinkami, pečené brambory v troubě s paprikou, brambory s bylinkami, recepty s uzenou paprikou, kynuté knedlíky, bilinkove brambory pečené v troubě, brambory s pivem v troubě, pečené brambory k pivu, co za bylinky na pečené brambory, pečené brambory s uzenou paprikou, pěčené brambory s uzenou psprikou, pečené brambory v troubě s bylinkami s masem, recepty s pivem

Suroviny:
brambory, olej olivový, bylinky, sůl, paprika sušená uzená, pivo světlé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu