Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,85 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 28,24 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 66,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Moje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 13 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 6 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 6 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 6 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 6 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 8 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 10 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 10 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 10 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 11 hodinami
Tématické fráze:
segedínsky guláš,
segedinsky gulas recept,
segedínsky guláš originál,
segedínský guláš z vepřového,
segedínský guláš bez smetany,
jednoduchy segedinsky gulas,
guláš recept,
recept na segedinsky gulas,
recept segedinsky gulas,
szegedinsky gulas,
segedinski gulas,
recepty segedínsky gulaš,
segedínska kapusta,
segedinsky gulas cz,
segedínsky guláš top recepty,
segoš,
segedínsky,
segedín guláš recept,
segedínská guláš,
recept na segedínský guláš recept
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
zelí kysané,
mouka hladká,
kmín drcený,
smetana
Komentáře (16)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem
OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.
Nevím, já to asi nepoznám...
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.