Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,85 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 28,24 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 66,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Moje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Nejnovější recepty
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 14 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno 10. 6. 2025 08:22
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno 10. 6. 2025 07:02
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Rafaelo
Irča99 před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Irča99 před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
Irča99 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Irča99 před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného bůčku
Ljenka před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
Sopot-Nice před 3 hodinami
Tvarůžky s Hermelínem v oleji
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 13 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 14 hodinami
Tématické fráze:
segedínsky guláš,
segedinsky gulas recept,
segedínsky guláš originál,
segedínský guláš z vepřového,
segedínský guláš bez smetany,
jednoduchy segedinsky gulas,
guláš recept,
recept na segedinsky gulas,
recept segedinsky gulas,
szegedinsky gulas,
segedinski gulas,
recepty segedínsky gulaš,
segedínska kapusta,
segedinsky gulas cz,
segedínsky guláš top recepty,
segoš,
segedínsky,
segedín guláš recept,
segedínská guláš,
recept na segedínský guláš recept
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
zelí kysané,
mouka hladká,
kmín drcený,
smetana
Komentáře (14)
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem
OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.
Nevím, já to asi nepoznám...
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.