Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,07 g |
Tuky | 23,06 g |
Vláknina | 31,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 366,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPGn
Moje poznámka
Tmavý pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPGn
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
zitny chleb lidl,
tmavý kváskový chléb,
tmavý chléb z domácí pekárny,
žitny chleb z lidlu,
zitný chleba z lidlu,
lehky tmavy chleb,
žitný chléb recept,
žitný celozrnný chléb z domácí pekárny,
lidl chleba,
recept na chleb tmavy celozrny,
kváskový chléb lidl,
lídlchleby,
zitny kvasek tmavy,
domácí tmavý chleba,
tmavý chleba recept,
lidl žitný kvásek recept,
chléb z kvásku z lidlu,
chléb z chlebové pšeničné tmavé hladké mouky,
pšenično zitny chleba ze sucheho drozdi,
kvásek na tmavý chléb
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
vločky ovesné,
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé
Komentáře (5)