Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g | 
| Tuky | 99,40 g | 
| Vláknina | 8,74 g | 
| Cholesterol | 306 mg | 
| Sodík | 52 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 21,24 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pstruha vykucháme, očistíme, omyjeme v tekoucí vodě, osušíme, prosolíme a pokmínujeme zevnitř i z vnějšku, dovnitř vložíme kousek másla a bylinky, vložíme do pekáče a obložíme zbytkem bylinek, na rybu dáme i zbytek másla a pečeme v troubě asi 20 minut při 180°C.
	Krok 2: Měkkou upečenou rybu z pekáče vyndáme a do výpeku nasypeme brambory překrojené na poloviny, hrášek, mrkev a šalotky a necháme péct tak dlouho, až nám mrkev a brambory změknou a jsou opečené.
Zveřejněno 11. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Moje poznámka
					
				
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pstruh na bylinkách, 
						
						
							pstruh pečený v troubě, 
						
						
							pečený pstruh na bylinkách, 
						
						
							pstruh duhový pečený v troubě, 
						
						
							pstruh peceny v troube se špenátem, 
						
						
							bylinky na rybu, 
						
						
							pstruh s bylinkami pečený v troubě, 
						
						
							jak dlouho pect pstruha v troube, 
						
						
							pstruh v troubě, 
						
						
							příprava pstruha v troubě, 
						
						
							recept pstruh v troubě, 
						
						
							pstruh pečený bylinky, 
						
						
							tovacovsky kapr, 
						
						
							losos na bylinkach v troube, 
						
						
							recept pstruh na bylinkách, 
						
						
							pstruh pečený na bylinkách, 
						
						
							pečený pstruh v troubě, 
						
						
							jak dlouho pěct rybu v troubě, 
						
						
							jak dlouho pecu pstruha, 
						
						
							pstruh v troube recept
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							máslo, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							máta, 
						
						
							tymián, 
						
						
							šalvěj, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							kopr, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							citron, 
						
						
							brambory, 
						
						
							hrášek mražený, 
						
						
							mrkev
						
					
	
			
	
Komentáře (2)