Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 042 kJ / 8 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,03 g |
Tuky | 738,21 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 4,24 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 6,47 g |
Sacharidy | 139,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Moje poznámka
Játrová paštika z tlakového hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNmP
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karí
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecká musaka
misula29 před 24 minutami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 3 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 4 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 7 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 9 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 21 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 22 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 22 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 22 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tlakového hrnce,
játrová paštika#utm_source=m.search.seznam.cz,
pastika z pomaleho hrnce,
pastika pomaly hrnec,
3 kg bucku 1 kg jater,
varime játrovou paštiku,
obal na paštiku,
recept na paštiku,
recept na paštiky,
recepty - játrová paštika,
obaly na játrovou paštiku,
paštika ve střeve recept,
co z tucneho bucku,
játrová paštika recept,
recept jatrova pastika obrazky,
pomaly hrnec pastika,
jatrova pastika ve střevě,
jatra ve strevu recepty,
paštikové obaly,
pastika ve strevu recepty
Suroviny:
lalok vepřový,
játra vepřová,
cibule,
vejce,
rohlík,
strouhanka,
sůl,
pepř,
jalovec,
koření hřebíček,
koření nové koření,
pepř černý,
Komentáře (3)