Toskánská játrová paštika
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 196 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,58 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 49,73 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 51,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Chefparade.
Fotopostup a ostatní moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2015 14:01
12. 2. 2015 12:39
12. 2. 2015 11:54
Patrně jde o "Salsiccia" ...dá se koupit i v ČR
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: játrová paštika s vínem játrová paštika na víně játrová paštika recepty jemná játrová paštika pastika z teleci jatry jatrova pastika játrová paštika bez vína recept na játrová paštika játrová paštika na červeném víně kuřecí játrová pastika s vinem recept játrová paštika toskánská bageta recept paštika s bílého vína recept na játrovou paštiku kuřecí játrová paštika s bílým víně játrová paštika s kapary játrová paštika s bílým vínem pastika bez vina víno do játrové paštiky játrová paštika - recepty
Suroviny: játra kuřecí, klobása, cibule, celer, kapary, ančovičky v oleji, šalvěj čerstvá, víno bílé, balsamico, pepř, sůl, olej
Toskánská játrová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAAR
3 názory