Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toskánská játrová paštika

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2015 11:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 196 kJ / 1 003 kcal
Bílkoviny100,58 g
Tuky28,48 g
Vláknina47,35 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,66 g
Sůl3,80 g
Sacharidy51,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Chefparade.

Fotopostup a ostatní moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jitkas

12. 2. 2015 14:01

Salsiccia tam urcite nepatri, nekdy se pouziva teleci slezina a kureci jatra, ale to uz je "jina" pastika, tez ocet urcite v tomto pripade ne. Ten se pouziva jen tehdy (asi tak 3 lzicky), kdyz se misto bileho vina da vino typu portske (v Toskansku vino marsala, nebo mesni vino) - 4PL lzice, coz jest puvodni historicky recept. Jsou ruzne varianty, ale bud do zakladu pouzije soffritto (cibule, mrkev, rapik celer), nebo jen cibuli. Kapary a ancovicky pokud mozno ty nalozene jen v soli.

mysulka

12. 2. 2015 12:39

:-p Andrejko vypadá to lákavě:yes::-K

casino

12. 2. 2015 11:54

"Italové používají neuzenou masovou"
Patrně jde o "Salsiccia" ...dá se koupit i v ČR

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrová paštika s vínem játrová paštika na víně játrová paštika recepty jemná játrová paštika pastika z teleci jatry jatrova pastika játrová paštika bez vína recept na játrová paštika játrová paštika na červeném víně kuřecí játrová pastika s vinem recept játrová paštika toskánská bageta recept paštika s bílého vína recept na játrovou paštiku kuřecí játrová paštika s bílým víně játrová paštika s kapary játrová paštika s bílým vínem pastika bez vina víno do játrové paštiky játrová paštika - recepty

Suroviny: játra kuřecí, klobása, cibule, celer, kapary, ančovičky v oleji, šalvěj čerstvá, víno bílé, balsamico, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Toskánská játrová paštika

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAAR