Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,87 g |
Tuky | 195,94 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 15,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové à la ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J7R
Moje poznámka
Dušené vepřové à la ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J7R
Nejnovější recepty
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 2 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 23 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno 24. 6. 2025 09:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 34 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 14 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 15 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 16 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 16 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 17 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 19 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 19 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 20 hodinami
Tématické fráze:
raznici v kastrolu,
vepřové ražniči,
recepty z vepřového masa plecko,
moravské ražniči,
falešné ražniči,
ražniči z vepřové kýty,
dušené ražničí,
raznici veprove,
dušené vepřové plátky,
vepřové maso na kostičky recept,
dušene vepřove,
ražnici,
ražniči dušene,
vepřové ražniči s rýži,
ražniči z kyty nebo vepřového plecka,
recept ražniči vepřové plátky,
recept na ražniči,
dušené maso vepřové,
recept vepřové ražniči,
ražniči z vepřové plece
Suroviny:
maso vepřové,
špekáček,
špek uzený,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
vývar,
jíška
Komentáře (1)