Zase jiná zelňačka
Hustá a vydatná polévka, jejímž základem je kvalitní kysané zelí a je zahuštěná pohankovou lámankou. Nepostradatelné jsou lesní houby, uzený bůček a zelenina. Polévka chutná nejlépe druhý až třetí den, kdy se všechny chutě krásně propojí.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,26 g |
| Tuky | 49,98 g |
| Vláknina | 103,01 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 5,45 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 140,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zase jiná zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3zv
Moje poznámka
Zase jiná zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j3zv
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 17 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 17 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 18 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 4 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 5 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 12 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 14 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 15 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 16 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 17 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 18 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka recepty
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
bůček uzený,
mrkev,
celer,
celer,
houby čerstvé,
česnek,
sádlo,
lámanky pohankové,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
chilli,
vývar zeleninový,
nať celerová
Komentáře (3)