Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 957 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,77 g |
| Tuky | 39,39 g |
| Vláknina | 32,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 164,60 g |
Postup přípravy
Rozehřejeme lžíci oleje a cibuli s česnekem krátce zpěníme, přidáme kmín, skořici a kari pastu a vše necháme chvilku restovat.
Pak přihodíme okapané jáhly, podlijeme hrnkem vody a necháme vařit, podle potřeby můžeme ještě přilít trochu vody. Krok 4: Upečenou měkkou dýni rozmixujeme s kokosovým mlékem na hladkou pastu.
Když jsou jáhly skoro měkké, přimícháme k nim rozmixovanou dýňovou směs a jáhly dovaříme doměkka. Podle potřeby dochutíme solí. Krok 5: Fazolky nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě. Vařené scedíme a zamícháme do měkkých jáhel.
Zveřejněno 17. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Moje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 42 minutami
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 13 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 14 hodinami
Suroviny:
jáhly,
dýně hokkaido,
cibule,
česnek,
pasta kari,
římský kmín mletý,
skořice,
sůl,
mléko kokosové,
lusky fazolové,
olej
Komentáře (1)