Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 23 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 25 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 43 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 1 hodinou
Holandský řízek
Kristina1 před 1 hodinou
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.