Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 6 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 38 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 1 hodinou
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 1 hodinou
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 18 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 20 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 20 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.