Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Moje poznámka
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 21 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 7 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 10 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 10 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 10 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 12 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 16 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
moravský vrabec,
moravský vrabec recept,
moravští vrabci,
pečený moravský brabec,
peceni vrabci,
moravský brabec,
vepřové maso po mexicku,
šťavnatý moravský vrabec,
moravský brabec recept,
jak se vaří moravský brabec,
pečený vrabec,
vepřoví vrabci,
pečený brabec,
vepřové po mexicku,
vrabec,
moravské brabce,
maso po mexicku,
pečeny moravsky vrabec,
vepřové brabce,
moravský vrabec na pivě
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
mrkev,
cibule bílá,
česnek,
vývar hovězí,
pivo černé,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (26)
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.