Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,49 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Nejnovější recepty
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 16 minutami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 15 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 14 minutami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 51 minutami
Honzovy kynuté buchty
76alena před 2 hodinami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 9 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 13 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 16 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 18 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 18 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 18 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 18 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po burgundsku,
hovězí po burgunsku,
hovězí po burgundsku recept,
hovězí v pomalém hrnci,
hovězí na víně v pomalém hrnci,
telecí po burgundsku,
hovězí po burgunsku v pomalém hrnci,
hovězí pomalý hrnec,
hovězí po burgundsku v ph,
recept na hovezi po burgundsku,
jelení po burgundsku,
recepty pomalý hrnec,
hovezi zadni v pomalem hrnci,
burgundské hovězí,
recepty hovězí po burgundsku,
recept hovězi po burgundsku,
hovězí po burbunsku,
hovězí po burgundsku top recepty,
hovězí zadní pomalý hrnec,
hovězí zadní po burgundsku
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (6)