Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 825 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,49 g |
| Tuky | 12,00 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plrX
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 25 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 1 hodinou
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 5 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po burgundsku,
hovězí po burgunsku,
hovězí po burgundsku recept,
hovězí v pomalém hrnci,
hovězí na víně v pomalém hrnci,
telecí po burgundsku,
hovězí po burgunsku v pomalém hrnci,
hovězí pomalý hrnec,
hovězí po burgundsku v ph,
recept na hovezi po burgundsku,
jelení po burgundsku,
recepty pomalý hrnec,
hovezi zadni v pomalem hrnci,
burgundské hovězí,
recepty hovězí po burgundsku,
recept hovězi po burgundsku,
hovězí po burbunsku,
hovězí po burgundsku top recepty,
hovězí zadní pomalý hrnec,
hovězí zadní po burgundsku
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak,
víno červené,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (6)