Kapustnica
Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou anebo jen čerstvou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 487 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
Tuky | 17,01 g |
Vláknina | 35,08 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 94,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Moje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 16 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 16 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Veramik před 2 hodinami
Houby na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 10 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 10 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 12 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 13 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 14 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 15 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 16 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 16 hodinami
Tématické fráze:
kapustnica,
kapustnica s klobasou,
kapustnica recept,
polévka kapustnica,
jak dlouho vařit brambory,
jak dlouho vařit uzené maso,
jak dlouho vařit uzené,
kapustnica s uzeným,
kapustnice,
kapustnica recepty,
zápražka,
polévka ze syrového zelí,
recept na kapustnicu,
kapustnica polevka,
kapusnice,
jak vařit uzené maso,
kapusnica,
jak dlouho vařit klobásku,
jak dlouho vařit klobásky,
recepty kapustnica
Suroviny:
zelí kysané,
voda,
klobása uzená,
maso uzené,
plec vepřová,
brambory,
zelenina kořenová,
houby sušené,
česnek,
cibule,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
cibule
Komentáře (22)
Ale fakt jako na Slovensku. Poštěstí se mě, že jsem koupil výborné Slovenské zelí od firmy Andaco.
Oni jsou přímo z Košic, snad i maminka byla tuším(maminka tchýně)...no ale jak říkáš, každý si to upraví podle sebe...a pak je každý recept originál...