Houbová smaženice
Přinesli jste si z lesa košík plný voňavých hub? Připravte z nich lahodnou smaženici, která vás svou chutí i vůní přenese do podzimního lesa. Na cibulce podušené houby, zalité rozšlehaným vejcem, chutnají nejlépe s čerstvým chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Moje poznámka
Houbová smaženice
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6pX
Nejnovější recepty
Salát Beluga
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 11 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové knedlíky plněné škvarky a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Dančí s cibulovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
Fitulka před 27 minutami
Játrové knedlíčky
jana.smajclova před 56 minutami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
Aprilka před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
lucyjezdikova před 1 hodinou
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Mon17 před 1 hodinou
Mleté maso na špagety
Rostyg před 1 hodinou
Steaky z vepřové panenky se zeleninou
Pavelvan před 1 hodinou
České housky-rohlíky
Dieta před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
brtna před 2 hodinami
Tématické fráze:
smaženice z čerstvých hub,
smaženice z hřibů,
jak se dělá smaženice,
recept na houbovou smaženici,
smaženice z václavek,
smaženice s vejci - z mražených hub,
jak se dela smazenice z hub,
houbová praženice,
praženice z hub,
nejlepší smaženice,
praženice,
jak udělat dobrou smaženici,
dobrá smaženice,
smaženice s houbami,
nejlepší smaženice z hub,
praženice recept,
jak udelat houbovou smazenici,
vyborna smazenice,
smženice,
smažnice
Suroviny:
houby lesní,
vejce,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (60)