Boršč po "rusnacky"
Tradiční boršč z červené řepy vás zahřeje a zasytí. V jedné misce se potkává sladkost řepy, kyselost zelí i jemná chuť masa – dohromady tvoří nezaměnitelnou kombinaci, která dělá z boršče skutečný poklad východoevropské kuchyně.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 268,24 g | 
| Tuky | 34,04 g | 
| Vláknina | 61,95 g | 
| Cholesterol | 661 mg | 
| Sodík | 3,15 g | 
| Sůl | 7,46 g | 
| Sacharidy | 74,64 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Boršč po "rusnacky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPzl
Moje poznámka
					 
				
Boršč po "rusnacky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPzl
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 32 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							boršč, 
						
						
							močing, 
						
						
							co je mocing, 
						
						
							boršč s kapustou, 
						
						
							slovenský boršč, 
						
						
							hovězí boršč, 
						
						
							hustý boršč s mletým masem, 
						
						
							boršč recept, 
						
						
							recept na boršč, 
						
						
							boršč hovězí, 
						
						
							boršč recepty, 
						
						
							borsč od babičky, 
						
						
							cervenej borst, 
						
						
							boršč z kapusty, 
						
						
							pravý boršč z ph, 
						
						
							močing co to je, 
						
						
							hustý borsc, 
						
						
							borč od babičky, 
						
						
							boršč kapusta, 
						
						
							videorecepty boršč
						
					
						Suroviny:
						
							kližka hovězí, 
						
						
							plec vepřová, 
						
						
							čabajka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							řepa červená, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							celer, 
						
						
							zelí hlávkové, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							kedlubna, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							chilli paprika sušená, 
						
						
							smetana, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
Komentáře (28)
Boršč je kulturní dědictví UNESCO Ukrajiny.
Banálně kdo jsou Rusové a kde žijí ?
Proto že Rossijska Federace má v sobě 85 subjektů Federace ale mezi nimi není ani jeden subjekt federace který se nazývá Ruský!
Olina16: tenhle web je otevřený pro obě národnosti a já jsem za to moc ráda. Můžeš použít překladač
posilam bod a ukladam recept
ps.takový boršč bych si hned dala..
U nás sa vraví : "Kto sa pýta, je hlúpy 5 minút, kto sa nepýta, je hlúpy celý život".
Amalia
http://varecha.pravda.sk/recepty/borsc-po-rusnacky...