Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šarišské kapustníky-zelníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n2p
Moje poznámka
Šarišské kapustníky-zelníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n2p
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 1 hodinou
Domácí větrníky
Nanina před 9 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 11 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 12 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kynuté zelníky,
sladke zelniky,
mamincini recepti,
zelníky na sladko,
slovenské kapusníky,
kynuté buchty se zelím,
šarišské placky,
kapustníky na sladko,
zelníky z kynutého těsta,
zelníky podle babičky na plech,
zelníky podle babičky,
zelníky ze sladkého zelí,
kapustnik recept,
fliacky s kapustou,
recepti jidel,
zelníky sladké,
kynuté zelníky na sladko,
zelníky na plech,
sladka kapusta recepty,
kapusťaníky
Suroviny:
těsto kynuté,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř černý,
sádlo,
cukr moučkový
Komentáře (21)
Priznam sa, Teba som si vyhliadla kvoli kvalite a nie kvantite receptov. Ale to uz vies.
Idem varit. Billa ma akciu na kuracie pecienky - do slaniny a upiect. Aj to mam odtialto, vidis.
Ti, co sa v botanike nevyznaju, to nemusia vediet. Ja sem, celkovo, nezapadam, to som vytusila. Je to uzavreta spolocnost, kde si navzajom tych par babeniek denne lichoti - to je moj nazor. Napriek tomu Ti skladam zas pochvalu, lebo viem, ze vsetko, co sem das, je dobre a spolahlivo odskusane. Teda, to co som podla Teba robila, bolo super, vcera som robila napr. tu fazulku. Nemam Ti preco lichotit, nepozname sa. Verim, ze Tvoji stravnici Ta miluju...
Prijemny den a uz budem cusat, sem-tam ale nakuknem a odpisem si nieco...