Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Moje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno 23. 7. 2025 18:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 4 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 5 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 5 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 6 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 8 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 9 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 9 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 9 hodinami
Tématické fráze:
saláty recepty,
okurka hadovka bejby,
řeřichová omáčka,
bejby okurky,
okurka bejby,
bejby okurka,
okurky hadovky bejby,
rerichove klicky,
recepty z avokáda,
saláty,
okurky bejby semena,
semena bejby červena řepa,
mísa na vodu pro kozu,
řeříchová pomazánka,
jak pestovat rerichove klicky,
jak pestovat rerichove klicky,
hadovka bejby,
bejby okurka hadovka,
okurka hadovka bejby semena,
skde sehnat seminka rerichy
Suroviny:
řeřicha,
fazole mungo,
okurka řecká,
rajče,
avokádo,
vejce,
arašídy,
máta,
koriandr,
bazalka čerstvá,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka gado gado,
česnek,
chilli,
pasta krevetová,
arašídy,
mléko kokosové,
cukr hnědý,
mouka rýžová,
nudle rýžové,
limetka,
olej sezamový
Komentáře (9)
Je to len jedna odroda s malymi semienkami dakde sa vola aj perzska.
Takze ta v tom igelite cez zimu v samoske je anglicka,
potom cez leto co je v zahrade je stredoeuropska
potom su japonske,
take cudne dlhe armenske ,a tieto grecke co maju male semienka a su popularne do azijskych salatov lebo nepustaju tolko vody a netreba ich supat .
( je to posledna v priloha s hladkou tenuckou kozou )
http://www.switcheroo.com/Squcuke.html