Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Moje poznámka
Řeřichová mísa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VNG9
Nejnovější recepty
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 17 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 19 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Dagmarek před 42 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
olca1983 před 47 minutami
Bramboračka s čerstvými houbami
Standby před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Renata Svetnov před 1 hodinou
Cuketová omáčka s libečkem
Dokonalost před 2 hodinami
Játrová omáčka
Wenaneta před 5 hodinami
Cuketové placičky
kimil před 7 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 15 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tématické fráze:
saláty recepty,
okurka hadovka bejby,
řeřichová omáčka,
bejby okurky,
okurka bejby,
bejby okurka,
okurky hadovky bejby,
rerichove klicky,
recepty z avokáda,
saláty,
okurky bejby semena,
semena bejby červena řepa,
mísa na vodu pro kozu,
řeříchová pomazánka,
jak pestovat rerichove klicky,
jak pestovat rerichove klicky,
hadovka bejby,
bejby okurka hadovka,
okurka hadovka bejby semena,
skde sehnat seminka rerichy
Suroviny:
řeřicha,
fazole mungo,
okurka řecká,
rajče,
avokádo,
vejce,
arašídy,
máta,
koriandr,
bazalka čerstvá,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
olej,
omáčka gado gado,
česnek,
chilli,
pasta krevetová,
arašídy,
mléko kokosové,
cukr hnědý,
mouka rýžová,
nudle rýžové,
limetka,
olej sezamový
Komentáře (9)
Je to len jedna odroda s malymi semienkami dakde sa vola aj perzska.
Takze ta v tom igelite cez zimu v samoske je anglicka,
potom cez leto co je v zahrade je stredoeuropska
potom su japonske,
take cudne dlhe armenske ,a tieto grecke co maju male semienka a su popularne do azijskych salatov lebo nepustaju tolko vody a netreba ich supat .
( je to posledna v priloha s hladkou tenuckou kozou )
http://www.switcheroo.com/Squcuke.html