Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Moje poznámka
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
Nejnovější recepty
Hovězí nakyselo
Přidáno před 9 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 13 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 13 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
nelikuk před 19 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
lunav1 před 1 hodinou
Tortilla s vejci a sýrem
Adelkaezra před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
KatkaCechova před 1 hodinou
Kančí guláš
Koubicka před 8 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 9 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 11 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 11 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 11 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na moravance,
kotlety na moravance,
vepřové na moravance,
veprové plátky na moravance,
maso na moravance,
krkovice na moravance,
kotleta na moravance,
krkovička na moravance,
kuřecí maso na moravance,
rizek na moravance,
vepřové řízky na moravance,
řízky s moravankou,
vepřové maso na zelenině moravanka,
zbylé řízky,
plecko na moravance,
kureci na moravance,
plátky na moravance,
kuřecí maso zapečené na moravance,
kuřecí řízky s moravankou,
kuřecí řízky na moravance
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
zelenina sterilovaná,
máslo,
olej
Komentáře (23)
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
já moc nemám důveru k těm zeleninkovým směskám , radej využívám přírodní, ale pak taky nemám tak dobré papání