Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek na cibulové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwVR
Moje poznámka
Vepřový plátek na cibulové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwVR
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 8 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 21 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso v peřince,
veprový plátek,
veprovy platek recept,
vepřové plátky na cibuli,
vepřové maso v peřince,
veprove platky s bramborákem,
cibulova hořčice,
vepřové na panvy,
kotlety v peřince,
vepřové plátky,
nalozene platky s cibuli,
maso v cibulové peřince,
vepřové plátky na na cibuli,
vepřové plátky na cibule,
veprove platky s parmezanem,
krkovice v peřince,
ryba v bramborove perince,
vepřové plátky parmezán,
vepřová kotleta recepty,
kotleta v perince
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
česnek,
kapary,
parmazán,
houby,
hořčice kremžská,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
pivo světlé
Komentáře (6)