Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 327,92 g |
| Tuky | 203,36 g |
| Vláknina | 11,06 g |
| Cholesterol | 3,18 g |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,30 g |
| Sacharidy | 33,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe den předem si naložíme řízky do marinády (ale stačí i dvě hodinky). Masíčko osmažíme na oleji, necháme v teple (trouba).
Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme anglickou slaninu, přidáme pokrájená jatýrka, cibuli a česnek na plátky, rozmarýn, osolíme, opepříme, podlijeme troškou červeného vína, necháme vydusit (asi 1/4 hodiny).
Krok 3: Na talíř dáme hranolky (příp. jinou přílohu), na ně masíčko, na něj navrstvíme směs slaniny a jater.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Moje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 22 minutami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 4 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 5 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 6 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 6 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 7 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 7 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 9 hodinami
Tématické fráze:
provensálská kuřecí směs,
provensalska smes,
provensálská marináda,
kuřecí na provensálském koření,
provensálská játra,
marinada z provensalskeho koreni,
kuřecí provensálská směs,
kuřecí provensalska směsi,
recept kuřecí stehenní řízek,
marináda provensalske,
provensálská kuřecí játra,
provensálské kuřecí řízky,
játra provensálská,
provensálské marináda,
provenzalska marinada,
provensálská marináda recept,
kuřecí na provensálském kkoření,
kuřecí závitky na provensálském koření,
provencalska kureci smes,
provensalska kureci kapsa
Suroviny:
řízky kuřecí,
koření provensálské,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
česnek,
pepř,
sůl,
slanina anglická,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (10)