Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,92 g |
Tuky | 203,36 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 33,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe den předem si naložíme řízky do marinády (ale stačí i dvě hodinky). Masíčko osmažíme na oleji, necháme v teple (trouba).
Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme anglickou slaninu, přidáme pokrájená jatýrka, cibuli a česnek na plátky, rozmarýn, osolíme, opepříme, podlijeme troškou červeného vína, necháme vydusit (asi 1/4 hodiny).
Krok 3: Na talíř dáme hranolky (příp. jinou přílohu), na ně masíčko, na něj navrstvíme směs slaniny a jater.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Moje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 8 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 27 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
provensálská kuřecí směs,
provensalska smes,
provensálská marináda,
kuřecí na provensálském koření,
provensálská játra,
marinada z provensalskeho koreni,
kuřecí provensálská směs,
kuřecí provensalska směsi,
recept kuřecí stehenní řízek,
marináda provensalske,
provensálská kuřecí játra,
provensálské kuřecí řízky,
játra provensálská,
provensálské marináda,
provenzalska marinada,
provensálská marináda recept,
kuřecí na provensálském kkoření,
kuřecí závitky na provensálském koření,
provencalska kureci smes,
provensalska kureci kapsa
Suroviny:
řízky kuřecí,
koření provensálské,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
česnek,
pepř,
sůl,
slanina anglická,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (10)