Kachna pečená na medu a tymiánu
Pečená kachna se řadí spíše mezi ta svátečnější jídla. Její příprava však není nikterak náročná, stačí ji dobře okořenit. K tomu stačí jen obyčejná sůl a tymián. Potření medem zajistí, že se kůže vypeče dozlatova a bude krásně křupat.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna pečená na medu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r022
Moje poznámka
Kachna pečená na medu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r022
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 minutou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená kachní stehna,
kachní prsíčka na medu,
pečena kachna,
pečená kachna s rýží,
pečena kachní prsíčka,
kachna po čínsku,
recept na pečené kachní stehna,
pečená kachna s medem,
pečená kachna po čínsku,
kachna recepty kachna na pivu,
kachní stehna pečená,
čínská kachna recept,
čínská kachna,
kachní stehna s rýží,
jak upéct kachnu,
pečená kachní stehna recept,
kachna s rýží,
kachna recept,
kachna s medem,
kachna na pivu
Suroviny:
kachna,
med,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (11)