Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracujeme cesto, rozdelíme na polovice, vyvaľkáme štvorce (asi 20x20 cm).
Krok 2: Na jeden štvorec rozložíme plnku, zakryjeme druhým štvorcom, okraje zahneme, potrieme vajíčkom a upečieme. Po upečení potrieme maslom.
Zveřejněno 29. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Verzere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkpL
Moje poznámka
Verzere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkpL
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
bezmasá jídla recepty,
palačinka se špenátem,
plnene tortily se spenatem,
bezmasa kucharka,
tortily se špenátem,
moldavsky jedlo,
kureci kridylka po francouzsku,
bezmase tortily,
bezmasá jídla-recepty,
chřest po francouzsku,
cena tortily,
recepty na jídla do 100,
bezmasé jídla recepty,
francouzska palacinka recept,
špenát a tortily,
plnka do tortily
Suroviny:
voda,
cibule,
kapusta,
sůl,
rozmarýn,
Komentáře (3)