Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené maso s brokolicí

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eva hubova eva hubova

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 540 kJ /
2 041 kcal
Bílkoviny117,29 g
Tuky132,17 g
Vláknina25,73 g
Cholesterol 737 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,35 g
Sacharidy84,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a drobně nakrájené houby (já jsem měla podušené zmrazené). Přidáme pepř,mírně osolíme a krátce orestujeme. Krok 2: Brokolici uvaříme. Orestovanou směs dáme do mísy, přidáme uvařenou brokolici, na malé kostičky nakrájené rohlíky, prolisovaný česnek, na malé kousky nakrájenou papriku a pórek, rozšlehaná vejce, nastrouhaný sýr, podle chuti přidáme pepř, chilli, libeček a osolíme. Krok 3: Dobře promícháme,urovnáme do pekáčku a na 200°C krátce zapečeme - asi 15 minut. Můžeme podávat s bramborovou kaší.

Zveřejněno 11. 2. 2011

Poznámka autorky eva hubova

Zůstala mi náplň do pirohů z mletého masa a tak vznikla tato večeře.

Vzhledově nic moc,ale chuťově dobrota.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N8N2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N8N2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

eva hubova:Zapomněla jsem vyfotit :-O, měla jsem jídlo méně zelené. :-D

Jendo,Jiřinko díky:-))Jiřinko a kde je fotečka:-?

Dnes jsem vařila, ale dala jsem trochu víc mletého masa a sýr Nivu. Výborné jídlo :-p

Nevěděli jme co s brokolicí... a po dokončení receptu ... BOMBA... sice jsme místo mletého masa dali kuřecí nudličky ale vynikající . :yes::-!:-!:-! Můžu doporučit si dát i trochu tatarky s kečupem samozřejmě podle chuti .... . Díky za recept:-K

Díky všem:-))

Hezky do zelena vyvedené jídlo;-);-);-)

Prima recept :-K Ukládám a 6.bod přidávám :yes:

Brokolici můžem denně, takže :yes::yes:

taky se mi receptík líbí,chce to vyzkoušet;-)+1:yes:

evi:-K super variace na mleté maso s brokolicí:-! Co říci více:-? Ukládám a 2.bodík posílám;-)

Tématické fráze:
zapečené mleté maso s brokolicí, mleté maso s brokolicí, zapečené vepřové maso s brokolicí, zapečené maso s brokolicí, maso s brokolici, mleté maso zapečené s brokolicí, maso zapečené s brokolicí, zapecena brokolice s veprovym masem, brokolice recept vynikající, vepřové maso s brokolicí, mlete s brokolici, zapečené maso, zapečená brokolice s vepřového masa, recepty s brokolicí, zapečené krůtí maso s brokolicí, vepřové zapečené s brokolicí, zapečené vepřové s brokolicí, vepřové maso zapecene s brokolicí, vareni s brokolici, mleté maso sbrokolicí

Suroviny:
maso mleté, houby, sýr eidam, rohlík, vejce, brokolice, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, pórek, libeček sušený, chilli, pepř mletý, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu