Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bránice a libový vepřový ořez pomeleme i s cibulí. Přidáme vejce a ochutíme a zahustíme jako klasickou sekanou (já dávám hodně česneku, majoránku a kmín). Papriky jsem vydlabal, košilku rozprostřel po celé kuchyňské lince.
Krok 2: Postupně jsem plnil papriky, pláty košilky a kapustové listy mletým masem. Nakonec vznikly dva plechy. Vzniklé záviny pokmínujeme, posolíme, podlijeme a dáme do trouby. Na másle ještě zezlatíme další dvě velké cibule, které vmícháme do vařených brambor.
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Moje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 16 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 3 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 7 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 8 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 8 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 9 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
kadlikova,
jak dlouho pict sekanou,
omeleta podle nerudy,
sekana v kosilce,
sekaná podle rettigové,
sekaná recept,
sekané maso v kapustovém listu,
m.kadlikova,
jak balit sekanou,
jak píct sekanou,
pracovní postup při výrobě sekané,
omeleta (podle nerudy),
co uvarit ze sekane,
kdy je hotová sekaná,
jak na štavnatou sekanou,
sekaná na neděli,
vyroba sekané na zabijačce,
recept z kaderave kapusty,
recepty sekana,
zabíjačková sekaná
Suroviny:
ořez vepřový,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
koření,
majoránka,
pepř,
kmín celý,
tymián,
sůl,
petrželka sušená,
paprika čerstvá červená,
listy kapustové mražené,
bránice
Komentáře (60)
Hanka:
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým
Já k tomuto napíšu poslední koment ,nebudu se k tomu už vracet.Já psala odpověď pro Lucymoon a vložila se do toho spousta lidí,ale budiž.Napsala jsem v kosce toto :1.svůj názor a obhajobu pro pouze MÉ!!!hodnocení Kadlíkova receptu.2.Že mne baví číst takovéto recepty.Někdo je nemusí,ale já jo,jsou pro mne také určitým způsobem hodnotné a i proto hodnotím.Pouze moje věc a nebude to jiné.3.Mé vyjádření proti nesmyslnému názoru viz.opuštěné nešťastné paničky
,jsou tak netolerantní k druhým,závistiví a upjatí,ale takový je život.
Jinak do žádných kroužků se nehlásím, nejsem shromažďovací typ.
Byly totiž právě vymazány moje komentáře, které jsem myslela vážně a chtěla, aby je lidé četli, ne aby je admini svévolně vymazali...