Suroviny
Porce: víc, než sem čekal
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 288,38 g |
Tuky | 259,18 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 78,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bránice a libový vepřový ořez pomeleme i s cibulí. Přidáme vejce a ochutíme a zahustíme jako klasickou sekanou (já dávám hodně česneku, majoránku a kmín). Papriky jsem vydlabal, košilku rozprostřel po celé kuchyňské lince.
Krok 2: Postupně jsem plnil papriky, pláty košilky a kapustové listy mletým masem. Nakonec vznikly dva plechy. Vzniklé záviny pokmínujeme, posolíme, podlijeme a dáme do trouby. Na másle ještě zezlatíme další dvě velké cibule, které vmícháme do vařených brambor.
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Moje poznámka
Kadlíkova sekaná v čemkoli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mNR
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 17 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 41 minutami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 57 minutami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 1 hodinou
Hermelín s houbami
Sahula před 1 hodinou
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 3 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 3 hodinami
Tématické fráze:
kadlikova,
jak dlouho pict sekanou,
omeleta podle nerudy,
sekana v kosilce,
sekaná podle rettigové,
sekaná recept,
sekané maso v kapustovém listu,
m.kadlikova,
jak balit sekanou,
jak píct sekanou,
pracovní postup při výrobě sekané,
omeleta (podle nerudy),
co uvarit ze sekane,
kdy je hotová sekaná,
jak na štavnatou sekanou,
sekaná na neděli,
vyroba sekané na zabijačce,
recept z kaderave kapusty,
recepty sekana,
zabíjačková sekaná
Suroviny:
ořez vepřový,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
koření,
majoránka,
pepř,
kmín celý,
tymián,
sůl,
petrželka sušená,
paprika čerstvá červená,
listy kapustové mražené,
bránice
Komentáře (61)
Hanka:
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým