Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g | 
| Tuky | 84,17 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 70 mg | 
| Sodík | 1,61 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 6,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
					 
				
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 2 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
	
			 
	
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
	
			 
	
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí na pivě, 
						
						
							hovězí na pivu, 
						
						
							hovězí maso na pivě, 
						
						
							hovězí ragů na pivě, 
						
						
							hovězí na černém pivu, 
						
						
							hovězí maso na pivu, 
						
						
							hovězi napivě, 
						
						
							hovezi nan pive, 
						
						
							hovezi ragu na pivu, 
						
						
							hovězí na černém pivě, 
						
						
							hovězí plátky na pivě, 
						
						
							hovězí ragu na černém pivu, 
						
						
							hovězí ragů na černém pivě, 
						
						
							hovezi zadni na pivu, 
						
						
							hovězi na pivo, 
						
						
							hovězí v pivu, 
						
						
							receprty, 
						
						
							hovězí na piv, 
						
						
							maso na pivě, 
						
						
							hovězí guláš na pivě
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							špek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							pivo světlé, 
						
						
							mouka, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							sůl, 
						
						
							jíška
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (12)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.