Kuřecí po chalupářsku
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího masa, mleté papriky a klobásky je neodolatelná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 15,01 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 31,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Moje poznámka
Kuřecí po chalupářsku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwl
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kureci po chaluparsku,
jak dlouho vařit kuřecí maso,
kuchařka on line,
kure po chaluparsku,
maso po chalupářsku,
kureci platek po chaluparsku,
vepřové po chalupářsku,
kuřecí maso po chalupářsku,
vepřové maso po chaluparsku,
kureci po,
jak vařit kuřecí maso,
po chalupářsku,
kuřecí napřírodno,
kureci,
kuřecí řízky po chalupářsku,
mail chameleon-graphics.gr loc:cz,
jak dlouho vait kureci maso,
kralík po chalupařsku,
krutí po chalupářsku,
papriky lydie
Suroviny:
maso kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
pórek,
žampióny,
vývar masový,
klobása pikantní,
kečup sladký,
kapie sterilovaná,
omáčka worcesterová,
máslo
Komentáře (52)
Vy si vařte, jak to vyhovuje Vám.
paprika nezhořkne, já takhle dělám i plátky masa napřírodno a nikdy se mi paprika nezdála býti hořká. Vyzkoušej, nebudeš litovat, silně uvažuji o tom, že u nás bude v nejbližších dnech tahle dobrota znovu, těším se na fotky, na moooc fotek...