Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
Tuky | 33,79 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso rozklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme dijonskou hořčicí, poklademe plátkem šunky, brokolicí (povařenou 2-3 minuty ve slané vodě), nivou a plátečky česneku (viz foto). Zavineme do závitků, sepneme jehlami, párátky, provázkem, skřipci - čímkoli jsme zvyklí a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova (asi 15-20 minut, aby se maso uvnitř propeklo).
Krok 2: Opečené maso vyndáme a zabalíme do alobalu. Z pánve odstraníme přebytečný tuk - ponecháme 1-2 lžíce výpečku, necháme rozpustit máslo a zavonět česnek.
Krok 3: Potom zasypeme moukou, prosmahneme, zalijeme vínem a vodou, přidáme hořčici, kostku cukru a bylinkovou kostku.
Krok 4: Uvaříme hladkou omáčku, kterou podáváme k masu.
Zveřejněno 15. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
Moje poznámka
Kuře galského vinaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjpr
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 21 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 37 minutami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 47 minutami
Borůvkové muffiny
olivka před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 1 hodinou
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 2 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 3 hodinami
Tématické fráze:
restaurace pastička,
kuřeci platek po sečuansku,
recept teplářský špíz,
recept kuřecí špalíčky se slaninou,
pangasius po sečuansku,
pastička restaurace,
kure dijon,
dijonske kure,
králík na dijonu,
kure na spekovych fazolkach,
kuře fazolky brokolice,
kuře na dijonské hořčici,
steak s vecem a slaninou,
kuře na galsky zpusob,
steak s fazolkami a slaninou recept,
kuřecí špalíčky brokolice,
závitky skřipec,
eliza restaurace praha,
kuřecí prsní maso-recept,
fazolky se slaninou,recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
šunka,
brokolice,
hořčice dijonská,
česnek,
olej,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
hořčice dijonská,
kostka bylinková,
víno bílé,
cukr
Komentáře (23)
Ještě podle Pastičky dělám "Steak Jean Baklažán", "Templářský špíz" a jednu úpravu bifteku, kterou už - nevím proč
Nahlédni, i jídelníček je inspirativní...