Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 523 kJ / 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,42 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 13,13 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 17,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Moje poznámka
Nezasmažená fazolovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02vN
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 12 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček
HelenaR před 5 minutami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 1 hodinou
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 2 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 2 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 11 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 13 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 14 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 14 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 15 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polevka nezasmažená,
zasmazena fazule,
zeleninova nezasmazena polévka,
zeleninova polevka nezasmazena,
nezasmazena polevka,
nezasmazena fazolova polevka,
švábka na kyslo
Suroviny:
fazole ve slaném nálevu,
mrkev,
petržel,
kedlubna,
celer,
bobkový list,
máslo,
voda,
bujón zeleninový,
sůl,
vegeta,
ocet
Komentáře (7)
Zdravím!
pre špagetku: Každá z týchto fazuľových polievok má iný postup varenia, trocha iné suroviny a výsledne aj inú chuť. Asi by sa to v prípade že chceš nejakú z nich uvariť mýlilo.
pre magdalenku: Samozrejme každá z týchto mojich obľúbených fazuľovíc sa dá spraviť z normálnej fazule. Čas prípravy sa ale asi o 1-1,5 hodiny predlžuje, pretože dobre uvariť fazuľu chvíľu trvá. Fazuľu na kyslo, na sladko a vianočnú mám rád z fazule švábka, a túto nezasmaženú zasa z nejakej tej drobnejšej fazule. A verím tomu, že keď ochutnáš niektorú neoľutuješ.
Janko, lepší by bylo postupně uvařit, vyfotit