Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,48 g |
Tuky | 46,90 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,83 g |
Sacharidy | 59,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Moje poznámka
Tousty se žampionovo-česnekovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp86
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 28 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 39 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
tousty recepty,
tousty recept,
tousty albert,
opečené tousty s kuřecí směsí,
tousty z hříbků,
smesi na tousty,
česneková toast,
topinky s česnekovou směsí,
hribkove tousty,
utopenci z časopisu albert,
recepty z časopisu albert utopence,
toustový chléb platek gr,
směs na tousty z hříbků,
toustyz hřibků,
albert recepty z časopisů tousty,
rychlá směs na tousty,
tousty se smesi,
toustový chleba se směsí,
žampionovo sýrová polévka
Suroviny:
chléb toustový,
cibule,
máslo,
žampióny,
solamyl,
smetana,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
česnek,
bylinky
Komentáře (17)