Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 028 kJ / 963 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 106,31 g | 
| Tuky | 46,48 g | 
| Vláknina | 5,82 g | 
| Cholesterol | 3,02 g | 
| Sodík | 589 mg | 
| Sůl | 1,37 g | 
| Sacharidy | 28,02 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve si uděláme v misce těstíčko z vajec, česneku, smetany a bylinek, osolíme a dáme tolik mouky, abychom měli těstíčko tak akorát, rozšleháme ho a necháme odpočinout.
	Krok 2: Mezitím si připravíme játra na porce, odstraníme blány, omyjeme a necháme okapat, pak je namočíme do těstíčka. Dáme si rozehřát olej v pánvi a větší lžící nabíráme porce s těstíčkem a dáváme osmažit, můžeme na každou porci, než jí otočíme přidat lžičku těstíčka.
	Krok 3: Opečeme z obou stran, raději 2x opakujeme, aby se nám játra pěkně prosmažily.
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1QJ
Moje poznámka
					
				
Drůbeží játra smažená v česnekovém těstíčku s bylinkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1QJ
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							játra v těstíčku, 
						
						
							kuřecí játra v těstíčku, 
						
						
							smažená drůbeží játra, 
						
						
							smažená kuřecí játra, 
						
						
							příprava těstíčka játra v těstíčku, 
						
						
							drůbeží játra, 
						
						
							vepřová játra smažená, 
						
						
							smažená vepřová játra v těstíčku, 
						
						
							játra recepty, 
						
						
							kuřecí játra smažena, 
						
						
							kuřecí játra v pikantním těstíčku, 
						
						
							jatra recept smazena, 
						
						
							kruti jatra v těstíčku, 
						
						
							játra kopr, 
						
						
							smažená kuřecí játra v těstíčku, 
						
						
							drubeží jatra smažená, 
						
						
							smažená játra, 
						
						
							drubezi jatra recept, 
						
						
							kureci jatra obalovane, 
						
						
							kureci jatra v cesnekovem testicku
						
					
						Suroviny:
						
							játra drůbeží, 
						
						
							vejce, 
						
						
							česnek, 
						
						
							smetana, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							libeček, 
						
						
							nať celerová, 
						
						
							kopr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (25)