Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Moje poznámka
Fazolky po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m7nE
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 13 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
fazolky,
zelené fazolky po provensálsku,
fazolky recept,
kuřecí maso po provensálsku,
vepřové po provensálsku,
zelené fazolky recept,
fazolky recepty,
kuřecí prsa po provensálsku,
jak oloupat fazolky,
fazolky , cuketa , lilek , kuře recept,
fazolky po,
rec eptna leco,
vepřové z fazolkami po provensásku,
cuketa po provensalsku,
musí se bylinky spařit,
receptna faole po provensálsku,
fazole po provencálsku,
vepřové po provestválsku,
kuřecí prsa na fazolkách,
recept nakureci prsa po provensalsku
Suroviny:
maso kuřecí,
fazolky zelené,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cuketa,
česnek,
čerstvé bylinky,
koření oregáno,
rozmarýn,
saturejka,
tymián,
olej olivový,
cibule
Komentáře (9)