Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,99 g |
Tuky | 182,15 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 9,21 g |
Sacharidy | 27,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE29
Moje poznámka
Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE29
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 11 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 11 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 22 minutami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 41 minutami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 8 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 10 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 11 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na rajčatech,
vepřové na rajčatech,
vepřové maso v papiňáku,
vepřové maso na bazalce,
vepřové na bazalce,
maso na rajčatech,
vepřové kousky,
jak dlouho vařit vepřové maso,
jak dlouho vařit vepřové maso v papiňáku,
veprova pecene na rajcatech,
jak dlouho se vaří vepřové maso,
jak dlouho varit veprove v papinaku,
vepřové rajčata,
na rajčatech,
jak dlouho vařit rajčata,
vepřové s rajčaty,
vepřová pečeně v papiňáku,
co vařit z vepřového masa,
vepřové maso rajčata,
vepřové plátky v papiňáku
Suroviny:
plecko,
slanina,
tuk,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
bujón zeleninový,
rajče,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
voda
Komentáře (25)
Omáčky a hlavně bez zahušťování mám moc ráda,chutnají nám doma a ti,kteří máte chuť
JaniPá-neštengruj