Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,72 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 49,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Moje poznámka
Provensálské hovězí plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OJjR
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 12 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 7 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 9 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 9 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 11 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 13 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 13 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
hovězí plátky recept,
provensálské hovězí,
hovězí plátek,
hovezí na provensálském koření,
provensalsky platek,
hovězí na platky,
hovězí plátky recepty,
hovězí recepty,
provensálske recepty,
hovezi s provensalskym korenim,
hovězí plátky z kýty,
recepty z hovězího masa,
hovezi kyta platky,
hovězí plátky s provensálským kořením,
lehke hovezi recepty,
hovězí plátek recept,
provensálské koření recepty,
recept z hovezího,
recept hovězí plátky
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
rajče,
žampiony sterilované,
sůl,
pepř bílý mletý,
koření provensálské,
olej,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
vývar
Komentáře (20)
Jirholu
Rebeko nejsou nové, jen je občas používám, když už mě "nebaví" bílé