Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,75 g |
| Tuky | 167,15 g |
| Vláknina | 157,65 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 156,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Moje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 7 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škubánky s mákem
Tereziena před 1 minutou
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 6 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 9 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 39 minutami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 1 hodinou
Dýňová polévka
spamejlik před 1 hodinou
Žampionová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Domácí langoše
Sarka1234 před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky s cizrnou,
kuřecí maso se zelenými fazolkami,
kuřecí maso s fazolkami,
recepty se zelenymi fazolkami,
kuřecí prsa s fazolkami,
kuřecí maso s zelenými fazolkami,
recept se zelenýma fazolkama,
rizoto s cizrnou,
nadýmá cizrna,
kuřecí maso se zelenýma fazolkama,
nadýmá celer?,
recept se zelenými fazolkami,
kureci prsa se zelenymi fazolkami,
fazolove lusky s cizrnou,
kureci maso s cizrnou,
způsobuje kuřecí maso nadýmání,
cizrna nadýmání,
víno nadýmá?,
červené víno nadýmá,
celer nadyma
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cizrna,
slanina,
pasírované rajčata,
fazolky zelené,
cibule šalotka,
cibulka lahůdková,
celer,
bobkový list,
víno bílé suché,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
sůl,
cukr
Komentáře (27)
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne?
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života
To mám z hlavy babičky a i mamky a mohu jen doporučit, pomáhá to.
taky sem z toho měla strach a tak sem si minulý týden tohleto vygooglila: Cizrna jako ostatní luštěniny může nadýmat. V tom případě pomáhá vařit ji s přísadami, které nadýmání zmírňují, což jsou hlavně bylinky jako majoránka, saturejka, kmín, fenykl. Pokud i vy trpíte nadýmavostí, pak je lépe cizrnu konzumovat v podobě kaše nebo polévky, protože tato konzistence je lépe stravitelná............. ale když sem si udělala z cizrny pomazánku, tak nadýmání se mi vyhlo
Máte krásný recepty, už jsem kolikrát podle Vás vařila (přemnožily se mě cukety