Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 35,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Moje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 32 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka
Kajkajak před 4 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 28 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 36 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 48 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 53 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Tématické fráze:
švestky naložené v rumu,
maso s čerstvými švestkami,
tuzemák s fotkou,
maso na rumu,
maso v rumu,
vepřové maso s čerstvými švestkami,
maso naložené v rumu,
krkovice na sladkosti,
veprove s cerstvymi svestkami,
maso a rum,
marinada z rumu,
rum 1974,
rum na maso,
krkovicka nalozena v rumu,
proč přidávat rum k pečení masa,
uzené maso naložené v rumu,
recepty maso se švestkami,
maso s čerstvimi švestkami,
pečené švestky naložené v rumu,
švestky naložené v rumu recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
rum,
omáčka sojová,
med,
balsamico,
pasta papriková,
švestky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
a že jsem tak smělá
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?