Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 193 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 35,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Moje poznámka
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z8L
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 49 minutami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 8 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 11 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 12 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 13 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 14 hodinami
Tématické fráze:
švestky naložené v rumu,
maso s čerstvými švestkami,
tuzemák s fotkou,
maso na rumu,
maso v rumu,
vepřové maso s čerstvými švestkami,
maso naložené v rumu,
krkovice na sladkosti,
veprove s cerstvymi svestkami,
maso a rum,
marinada z rumu,
rum 1974,
rum na maso,
krkovicka nalozena v rumu,
proč přidávat rum k pečení masa,
uzené maso naložené v rumu,
recepty maso se švestkami,
maso s čerstvimi švestkami,
pečené švestky naložené v rumu,
švestky naložené v rumu recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
rum,
omáčka sojová,
med,
balsamico,
pasta papriková,
švestky,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (22)
a že jsem tak smělá
Mně se líbí, jak systematicky spotřebováváš aktuální sezónní suroviny, pokud jsem si stihla všimnout. To je prostě skvělé..
Tou paprikovou pastou myslíš Harissu?