Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
Moje poznámka
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 20 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 3 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 5 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 6 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
hanger steak,
hovězí veverka recept,
hovězí veverka,
hanger steak recept,
omáčka ze zeléného pepře,
hovězí steak s pepřovou omáčkou,
pepřová omáčka ze zeleného pepře,
hovězí veverka na grilu,
hovězí veverka recepty,
vepřový steak s pepřovou omáčkou,
hovězí veverka, co to je,
hovězí maso veverka,
steak s pepřovou omáčkou recept,
naložený zelený pepř,
hangr steak,
steak na pepři,
hovězí hanger,
steak na pepřové omáčce,
hovězí steak na zelenem pepři,
steak s pepřovou omáčkou
Suroviny:
steak hanger,
olej olivový,
pepř zelený sterilovaný,
máslo,
smetana,
sůl mořská
Komentáře (23)
Tvá úprava by mně určitě taky chutnala
Ještě: když sjedete níž, což jsem předtím neudělala...jsou tam ty recepty z Pána prstenů, Hellou Kitty a Pú... a stránky vypadají nově založené. Takže se těšte všichni, jistě tam časem najdete svoje recepty...
Na druhou stranu jen zírám, jak se naše dnešní večeře (kterou jsem při nejrůznějších inspiracích tak nějak sama vymyslela a realizovala), jak se rychle šíří...elektronicky
Co vám mám povídat, za tuhle cenu taková minutková dobrůtka...
Za sto korun se hovězího steakového masa v biokvalitě, nacpaly tři osoby...