Suroviny
Porce: asi 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
Tuky | 195,77 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Moje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 22 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 39 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečivo z tatarky,
co se zbytkem tatarky,
tatarkové brambory,
koláčky recept,
kolacky s masovou naplni,
tatarkové brambory v troubě,
slané palačinky s porkovou náplní,
testo s tatarkou,
tatarkove kulicky,
tatarkové těsto,
co se zbytky náplní,
těsto z tatarky,
recept filé s potřenou majonezou,
barevne koláčky s náplní,
koláčky z tatarské omáčky,
koláčky s náplní,
slané kynuté těsto z tatarky,
jak spotřebovat tatarku,
náplně na koláčky,
slané pečivo s náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tatarská omáčka,
sůl,
cukr,
droždí,
voda,
pórek,
slanina anglická,
olej,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (22)
Místo pórku bude v koláčcích cibule, posypeme je parmazánem, protože ostatní sýry došly, ale na druhou stranu - pro mě by vaření bez částečné improvizace stejně nemělo to pravé kouzlo. Takže: dexempo, multo, koláčex!!!