Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 666 kJ / 1 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,00 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 94,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Moje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 9 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 9 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 59 minutami
Dršťková polévka I
Darwin před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 2 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 3 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 4 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 4 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 5 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
kubánská fazolová polévka,
kubánská kuchařka,
kubánské fazole,
kubánský dort recept,
kongri,
zvlastni polevky,
kubánské fazole recept,
kubanske oregano,
tvrdé fazole,
fazolová polévka kubánská,
kubánské brambory,
kongri recept,
jedla kubanskej kuchyne recepty,
kubánské věci,
recept kubansky dort,
kubánský dort,
congry,
kubanska fazolova,
kubánská buchta,
kubánská dort
Suroviny:
maso uzené,
fazole,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
paprika sušená sladká,
koření oregáno,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (13)
Tuto zkusím ráda také
Jenom blbý dotaz, ty fazole se vaří zároveň v jedné vodě s brambory a masem? Já fazole nerada vařím, mám je vždycky tvrdé a uvnitř zas moc uvařené