Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 311 kJ / 2 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 340,73 g |
Tuky | 145,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Moje poznámka
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O58R
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 48 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 38 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 48 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovězí maso na šalvěji,
maso na salveji,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí pečeně na rozmarýnu,
bylina podobná rozmarýnu,
hovězí špalík,
rozmarýn k masu,
hovězí na,
hovězí plátky na šalvěj,
salvej pod maso,
hovezi licka na salveji,
upravá hoveziho masa,
hovězí plátek na šalvěji,
hovězí maso šalvěj,
hovězí kostky na na šalvěji,
hovězí pečeně na rozmarýnu a česneku apetit,
hovězí na rozmarýn,
recept na úpravu masa hovězího - osobuco,
hiovězí na šalvěji
Suroviny:
maso hovězí,
šalvěj čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
cibule,
slanina uzená,
špek uzený,
olej,
sůl,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (15)
Ano, opravdu hodně voňavé a výborné
Otto, u tvých fotek mám někdy pocit, že by to chtělo se rovnou zakousnout a zcela necivilizovaně jen trhnout hlavou...