Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 363 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 370,76 g |
Tuky | 68,01 g |
Vláknina | 7,52 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do masa uděláme nožem otvory, do kterých vložíme (prošpikujeme) párky a slaninu (může se použít i kyselá okurka).
Krok 2: Maso osolíme, opepříme, ovážeme nití, potřeme ze všech stran olejem a necháme hodinu v ledničce odležet.
Krok 3: Potom ho na rozpáleném oleji i s cibulí opečeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do měkka.
Krok 4: Šťávu zahustíme trochou mouky, přidáme kečup a na kolečka nakrájená rajčata.
Krok 5: Maso odkryjeme a ještě asi 20 minut dopékáme v troubě na 200 °C. Maso při dopékání potíráme vydušenou šťávou.
Krok 6: Hotové maso nakrájíme na plátky, přelijeme šťávou.
Zveřejněno 3. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s dírkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MR1
Moje poznámka
Hovězí s dírkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MR1
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 50 minutami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 11 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 43 minutami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 44 minutami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 56 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
keramický pekáč recepty,
hovezi krk recepty,
hovězí z keramického pekáče,
plněné tortily hovězím masem,
španělské ptáčky recept,
recepty v keramickém pekáči,
hovězí na pekáč,
recepty 1900,
recepty \"telecí ořech\",
hovězí pečeně,
merunkovy kompot žemlovka recept
Suroviny:
hovězí zadní,
párky,
slanina,
olej,
cibule,
kečup sladký,
rajče,
mouka,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Moc pěkný recept i Tvá fotka
Maris a moc pěkná fotka
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.