Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 066 kJ / 1 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,28 g |
| Tuky | 5,53 g |
| Vláknina | 95,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 260,83 g |
Postup přípravy
Podávame s chlebom.
Zveřejněno 8. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňový guláš s fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5QA
Moje poznámka
Dýňový guláš s fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5QA
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 22 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 41 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 4 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 6 hodinami
Tématické fráze:
hokaido guláš,
dýňový guláš s fazolemi,
guláš z hokaido,
guláš hokaido,
dýňové recepty,
fazole recept,
cuketovo fazolový guláš,
dynovy kari guláš,
hokajdo guláš,
zeleninový guláš topdýňový guláš,
fazole s hokaido,
dynovy guláš s bramborem a fazole,
fazolky recept,
hokaido guláš recept,
hokaido recepty-guláš,
dynovy gulas s tofu,
fazolový guláš,
recepty hokaido s fazolemi,
guláš s hokajdo,
dynovy guláš fazolemy
Suroviny:
dýně,
mrkev,
pórek,
cibulka,
kapie,
fazole,
bazalka čerstvá,
nať celerová,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
škrob kukuřičný
Komentáře (7)