Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 202 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,70 g |
Tuky | 61,47 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 931 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Moje poznámka
Rychlovka "ala falešný ptáček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOME
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 16 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 28 minutami
Jablečná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 5 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 6 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 6 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 6 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 6 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 10 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 10 hodinami
Tématické fráze:
falesni ptacci,
falešný ptáček,
falesne ptacky,
falešní ptáčci recept,
falešný ptáček recept,
rozbalené ptáčky,
ala ptacek,
recept na falešné ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalený ptáček,
falesny spanelak,
falešní ptacci.recept,
falesní ptáci,
falešný rozbalený ptáček,
recept na falešní ptáčci,
rozbalený ptáček falesny,
maso ala ptáček,
falešný španělský ptáček,
recepty rychlovky,
falešnè ptáčci
Suroviny:
cibule,
párky vídeňské,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
paprika sušená sladká,
vejce,
vývar,
sůl,
bazalka čerstvá,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
olej
Komentáře (12)
Hezký receptík
Jani, děkuji